Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

34e Radio Onderdelen Markt bij wegrestaurant de Lichtmis

26 september 2015 @ 09:00 - 15:00

Op zaterdag 26 september 2015 wordt voor de 34e keer de bekende Radio Onderdelen Markt bij wegrestaurant de Lichtmis, gelegen aan de A28 tussen Zwolle en Meppel, gehouden. Ook dit jaar zullen weer een groot aantal standhouders hun nieuwe en gebruikte elektronica, zenders/ontvangers, antennes en computeronderdelen aanbieden op de meer dan 200 kramen die zich op het terrein bevinden.

De markt is geopend voor publiek vanaf 9.00 uur, de toegang is gratis.

Parkeren, indien het weer het toelaat is wederom mogelijk op het weiland tegenover het marktterrein tegen een kleine vergoeding van slechts 2 Euro. Maak hier van zoveel mogelijk gebruik; als er parkeeroverlast in de omgeving van de markt ontstaat door verkeerd geparkeerde auto’s, zal de politie verbaliserend optreden, de boete is in ieder geval vele malen hoger dan 2 Euro.

In het restaurant kan men terecht voor een hapje en een drankje, tevens is op het buitenterras de mogelijkheid om een hapje en drankje te kopen. De ideale ontmoetingsplek voor een eye-ball-qso.

Reserveren van een standplaats, die vanaf dit jaar alleen nog uit kramen bestaat is mogelijk tot 19 september 2015. Kosten 30 Euro per kraam van 4m met zeil. Wil men reserveren en komt met een grote bus, camper of auto met aanhanger dan moeten wij vragen om 2 kramen te reserveren i.v.m. de beschikbare ruimte achter de kramen.

Voor uitgebreide informatie zie: www.stichtingrom.nl

Gegevens

Datum:
26 september 2015
Tijd:
09:00 - 15:00
Evenement Categorie: