Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

35e Radio Onderdelen Markt bij wegrestaurant de Lichtmis

24 september 2016

Op 24 september 2016 wordt voor de 35e keer de Radio Onderdelen Markt (ROM) gehouden bij wegrestaurant de Lichtmis, gelegen aan de autosnelweg A28, tussen Zwolle en Meppel. Bij de afslag Nieuwleusen/Hasselt vindt u dit restaurant met een groot parkeerterrein waar deze markt een keer per jaar gehouden wordt.

Voor bezoekers is de toegang tot de markt gratis. Parkeren kan als de weeromstandigheden het toelaten in het weiland tegenover de markt, tegen een kleine vergoeding van 2 euro. Doe dit zoveel mogelijk want bij een wanorde op de wegen rondom het marktterrein gaan wij de politie inschakelen, die u vervolgens voorzien van een parkeerboete die vele malen hoger is dan 2 euro. Voor dit bedrag kunt u heel veel leuke dingetjes kopen op de radio-onderdelen-markt.

In het restaurant en ook op het terras kunt u een hapje en een drankje kopen. Dit is ook de ideale plek om af te spreken als men elkander wil ontmoeten voor een eyeball-qso.

Dit jaar zijn ook weer enkele hobby-gerelateerde clubs aanwezig die hun acitviteiten presenteren, zoals de DIG-PA en de digitale leeromgeving zendamateurs.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van de Stichting Radio Onderdelen Markt: www.stichtingrom.nl

Hier is ook de actuele stand te vinden van het aantal verhuurde kramen en nog veel meer info.

Gegevens

Datum:
24 september 2016
Evenement Categorie:

Locatie

de lichtmis
Hermelenweg 190
Zwolle, 8028 PL Nederland
+ Google Maps