Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Radiomarkt Oisterwijk

10 mei 2018 @ 08:00 - 15:30

De voormalige radiomarkt de Jutberg gaat nu voor het eerst naar Oisterwijk (NB).

Nieuwe locatie
Vanaf 2018 zal de radiokampweek plaats vinden op Streekpark Klein Oisterwijk. Oisterwijk ligt vlak bij Tilburg in Noord-Brabant. Dit zal voor de bezoeker ongetwijfeld betekenen dat er naast de bekende ook nieuwe verkopers te vinden zullen zijn, én voor de verkopers weer een gedeeltelijk nieuw publiek. Voor de standhouders zijn er wel een aantal wijzigingen:

  • We gaan de indeling geheel herzien. De nieuwe locatie biedt namelijk een totaal andere opzet, waarbij kramen op een groot veld kunnen worden gezet.
  • Het zal voor standhouders mogelijk zijn om auto/bus/aanhangen achter de kraam te plaatsen.
  • Het is voor standhouders die van ver moeten komen mogelijk om te overnachten in hun eigen voertuig. Hiervoor wordt door het streekpark een bijdrage gevraagd van € 10,00. U dient dit wel aan te geven bij aankomst op het park en dit is uiteraard pas geldig vanaf woensdagmiddag. Uw voertuig dient u dan al wel op de door de organisatie toegewezen plaats te zetten.

Openingstijden
De radiomarkt is geopend voor verkoop van 8.00 uur ‘s morgens tot circa 15.30 uur ‘s middags. Voor verkopers is het marktterrein geopend vanaf 7.00 uur tot 7.45 uur voor het opbouwen. De verkopers kunnen op twee manieren hun waar aanbieden. Je kunt een kraam huren of deelnemen aan de kofferbak verkoop.

Adres ; Oirschotsebaan 6 5062 TE Oisterwijk

Gegevens

Datum:
10 mei 2018
Tijd:
08:00 - 15:30
Site:
https://www.radiokampweek.nl/radiomarkt/

Locatie

oirschotsebaan 6 oisterwijk
Oirschotsebaan 6
Oisterwijk, 5062 TE Nederland
+ Google Maps