Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

31e radiovlooienmarkt Tytsjerk

9 april 2016 @ 09:00 - 14:30

Wat kun je wederom in Tytsjerk verwachten? Onderdelen en apparatuur van laagfrequent tot en met SHF zoals; antennes en antennemateriaal, coax, elektronica onderdelen, dongels, bouwpakketten, surplus, nieuw old stock (NOS), zelfbouw, boeken en tijdschriften, enz. Zakken met mooie hoogwaardige onderdelen? Jazeker, maar de voorraad slinkt.

Verder: het Service Bureau (eventueel spullen van te voren bestellen bij servicebureau A-14), ver­koop/inbreng­stand. Het thema op de 1e verdieping zal gaan over MORSE en allerlei zaken hier omheen. Komt dat zien en horen. Wil je meedoen met dit gebeuren? Laat het weten aan het bestuur.

Iets te verkopen? Denk aan de inbrengstand en neem eventueel contact op met het A-14 bestuur om dit te regelen (10% opbrengst is voor de organisatie).

En natuurlijk wordt het weer gezellig, net zoals de voorgaande 30 jaar. Tref oude bekenden en praat weer eens bij. Nieuwe bezoekers en vooral jeugd zijn van harte welkom. Er is genoeg te beleven op het brede gebied van het radio amateurisme, dus kom, kijk en beleef.

Informatie betreffende tafels: neem contact op met Tom, PA2IP via pi4lwd@amsat.org of kijk op www.pi4lwd.nl.  De zaal is open om 9.00 uur en om 15.00 uur is alles weer opgeruimd. Kom ’s morgens op tijd want op=op en weg=weg! Consumpties verkrijgbaar voor gewone prijzen.

En waar vind je dit nog?=> De toegang is zoals altijd GRATIS.

Halverwege Leeuwarden-Hardegarijp slaat men af richting Tytsjerk.
Het dorpshuis ‘Yn e Mande’, Noarderein 1, is te vinden na 300 meter aan de linker kant. Ruime parkeergelegenheid (ook gratis) tegenover en naast het dorpshuis.

Graag tot ziens in Tytsjerk op zaterdag 9 april 2016.

Bron: VERON

Gegevens

Datum:
9 april 2016
Tijd:
09:00 - 14:30

Locatie

dorphuis Yn e Mande
Tytsjerk, Nederland + Google Maps