Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Radiomarkt de Jutberg Laag Soeren

5 mei 2016 @ 08:00 - 15:30

Elk jaar wordt op Hemelvaartsdag de Jutberg radiomarkt georganiseerd. In 2016 zal dat op donderdag 5 mei zijn.

Tijdens de Jutberg radiomarkt kunt u als bezoeker natuurlijk allerlei spulletjes kopen, maar als u iets over hebt, ook verkopen. En ook commerciële verkoop is mogelijk.

Maar bovenal kunt u er een gezellige dag van maken en vele oude bekenden tegen komen. Ook zijn er loterijen, waar erg mooie prijzen te winnen zijn. Gezellig, met vrienden, collega amateurs, maar ook met het hele gezin. Ook de kleinsten vermaken zich vast opperbest in de speeltuin welke direct grenst aan het terrein van de radiomarkt. Ook een bezoek aan Eeterij de Jutberg is zeker aan te bevelen.

Openingstijden
De radiomarkt is geopend voor verkoop van 8.00 uur ’s morgens tot circa 15.30 uur ’s middags. Voor verkopers is het marktterrein geopend vanaf 7.00 uur tot 7.45 uur voor het opbouwen. De verkopers kunnen op twee manieren hun waar aanbieden. Je kunt een kraam huren of deelnemen aan de kofferbak verkoop.

Kofferbak verkoop

Grote voorjaarsschoonmaak gehad op zolder of in de schuur? Dan biedt de kofferbak verkoop uitkomst. Je krijgt een plekje toegewezen op het kofferbak verkoop veld. Op deze plek is er meteen ruimte voor je auto, bus en/of aanhangwagen en kun je koopwaar aanbieden. Let wel op, er is slechts beperkte ruimte voor kofferbak verkopers. Het is niet mogelijk om je van te voren in te schrijven. Het kofferbak verkoop terrein gaat om 7.00u open. Je krijgt dan een plek toegewezen door de organisatie. Indien het terrein vol is dan kunnen we je geen alternatieve plek aanbieden.

Gegevens

Datum:
5 mei 2016
Tijd:
08:00 - 15:30

Locatie

Vakantiedorp De Jutberg
De Jutberg 78
Laag Soeren, 6957 DP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0313-619220
Site:
www.radiokampweek.nl