Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

38e Friese radiomarkt,de Buorskip, Beetsterzwaag

28 mei 2016 @ 09:00 - 15:00

Inmiddels voor de 38e keer organiseert de afdeling Friese Wouden A63 een grote radio- en electronicamarkt onder de naam “Friese Radio Markt”. Deze markt vindt plaats in en rondom dorpshuis “De Buorskip” in het prachtige bosrijke Beetsterzwaag (Fr.).

Op de markt kunt u terecht voor juist dat onderdeel wat u al lang zocht, en soms kun je iets aantreffen wat je ook heel goed kunt gebruiken bij je hobby of in je hobbykamer.

De FRM-commissie is inmiddels weer gestart met de voorbereidingen en er hebben zich al weer heel wat handelaren aangemeld voor een standplaats.

Ruim 100 standhouders – zowel particulieren als handelaren – prijzen binnen en buiten hun goederen aan. Ook dit jaar verwachten we weer zo’n 2000 bezoekers. Parkeren kan bijna altijd op korte loopafstand. Er is een speciaal parkeerterrein voor mindervaliden.

De gezelligheid en de gemoedelijke sfeer op dr FRM wordt allom geroemd. En niet te vergeten het onderlinge kontakt en die zendamatur ontmoeten waar je regelmatig een verbinding mee hebt. Dit alles onder het genot van een kop koffie, iets fris en misschien een hapje uit de keuken van dorpshuis “De Buorskip”.

meer info

Gegevens

Datum:
28 mei 2016
Tijd:
09:00 - 15:00

Locatie

de Buorskip
vlaslaan 26
Beetsterzwaag, 9244 CH Nederland
+ Google Maps