Nieuws

Ham-Radio.nl viert 18 jarig bestaan

Op 26 januari 2019 bestaat Ham-Radio.nl 18 jaar, in die achttien jaar heeft deze website altijd als doel gehad om onze veelzijdige hobby van alle kanten te belichten. Ook zijn we er al sinds jaar en dag om je te helpen bij het oefenen van examens!

Om ons 18 jarig bestaan te vieren hebben we de website in een geheel nieuwe lay-out gestoken, waarbij de leesbaarheid van onder andere de artikelen voorop staat. Natuurlijk is er in de afgelopen jaren veel informatie verzameld en nog niet geheel geschikt gemaakt voor bijvoorbeeld het lezen op de mobiele telefoon. De komende tijd zal hier nog het nodige werk verzet worden.

Deze nieuwe lay-out maakt het oefenen van examens ook mobiel vriendelijk waardoor je overal kunt oefenen. Tegelijkertijd geeft het ons de mogelijkheid makkelijker nieuwe functies te introduceren met betrekking tot het oefenen van examens! Grote verbetering hier is ook het visueel zichtbaar maken van welke antwoorden er fout zijn ingevuld alsmede het tonen van de antwoorden op dezelfde pagina.

We willen iedere lezer, zendamateur, luisteramateur, geïnteresseerde en een ieder die een bijdrage heeft geleverd aan de website bedanken voor de afgelopen 18 jaar!

Vragen, tips, opmerkingen of nieuws en evenementen zijn van harte welkom, via het contactformulier of webmaster[@]ham-radio.nl!

Misschien ook interessant
Uit de bladen

Electron februari 2018

Uit de bladen

Electron december 2017

Uit de bladen

electron februari 2016

Uit de bladen

elektor januari/februari 201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *