Nieuws

NATIONAAL MOLENWEEKEND: 9 MEI EN 10 MEI 2015.

Tijdens het nationale molenweekend op 9 en 10 mei 2015 nemen enkele zendamateurs van de VERON, afd. A54 – ETTEN-LEUR weer deel aan dit evenement.
Vanuit de oude korenmolen met de naam: ,, De Oude Molen” (welke stamt uit 1846) gelegen aan de Oudemolensedijk 16 te Oudemolen zullen we QRV op alle HF banden en de 2 meter met de speciale call PA05MILL.

We zijn dit jaar QRV met de speciale call PA05MILL om de volgende reden.
We zijn met enkele zendamateurs als vast team al voor het 5de jaar QRV vanuit ,, De Oude Molen” tijdens het Nationaal Molenweekend. Ook dit jaar krijgen we hulp van enkele zendamateurs van de afd. A54 – ETTEN-LEUR.

Voor alle tegenstations die een verbinding gemaakt hebben met PA05MILL ontvangen een mooie speciale QSL kaart via het QSL bureau, ook is het mogelijk om direct een QSL kaart aan te vragen.
Stuur uw QSL kaart direct vanuit Nederland met SASE of met SAE en 2 dollar aan de QSL manager:
Cor Verdult (PA2CVD)
Kam. Onnesstraat 18
4631 GT Hoogerheide
Nederland

Ook zullen wij dit jaar een mooi digitaal Molen award uitgeven.
Een verbinding gemaakt met PA05MILL is voldoende om het digitale award in uw bezit te krijgen!

Om dit mooie digitale award in uw bezit te krijgen klik dan op deze link en vul de gegevens in en u ontvangt uw digitaal award zo spoedig mogelijk.

U kunt het Molen award aanvragen tot en met maandag 25 mei 2015.

Tijdens dit molenweekend is De Oude Molen ook voor iedereen gratis te bezoeken, zie voor verdere info: http://www.stichtingdeoudemolen.nl

Graag tot ziens of tot werkens vanuit De Oude Molen te Oudemolen.

bron: http://www.qrz.com/db/PA05MILL