Nieuws

PI4YLC organiseert meeting voor Young Lady’s op 21 en 22 maart

Op zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020 organiseert PI4YLC een meeting voor andere Young Lady’s (kortweg YLs), die zich met de radiohobby bezig houden. In dit weekend is ook de Russian DX contest dus een uitgelezen kans om ook verbindingen te maken. De Russian DX contest is vergelijkbaar met de PACC. In 24 uur tijd maken we zoveel mogelijk verbindingen in CW en SSB waarbij de Russische oblasten (soort provicies) voor de meeste punten zorgen. Een erg leuke contest waar we als PI4YLC voor de achtste keer aan mee gaan doen. 

Volgens de organisatie is dit de uitgelezen kans om met andere YLs kennis te maken. De YL-meeting is geopend vanaf 13:00 uur en aanmelding wordt op prijs gesteld;

• Meld je aan bij Sonja via pd4son[@]pi4ylc.nl
• Als je de volle 24 uur met ons wilt contesten vragen we 15 euro als tegemoetkoming voor de kosten voor ontbijt, drinken en versnaperingen. Dit graag vooruit voldoen, uiterlijk 7 dagen voor de contest (na je e-mail ontvang je de details).
• Breng je een kort bezoek dan is dit natuurlijk geen enkel probleem (leuk zelfs!) maar zorg dan zelf voor de innerlijke mens.
• Koffie en thee is aanwezig tegen een kleine vergoeding.

Via: PI4YLC

Misschien ook interessant
Nieuws

PACCdigi contest op 15 april

Nieuws

Verslag van de PACC 2023 contest bij de SPARC

Nieuws

Velddagcontest staat op de kalender in 2021

Nieuws

Italiaanse club organiseert 10 meter FM contest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *