NieuwsRadiomarkten

Radiomarkt `t Harde op 24 februari 2024

Op zaterdag 24 februari 2024 zal de Elektronica Vlooienmarkt van de afdeling Noord Oost Veluwe van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek (VERON) voor de 26e keer plaatsvinden.

De markt vindt plaats in de sporthal van MFC Aperloo, met een oppervlakte van meer dan 1000 vierkante meter en ruim 220 kramen. Verschillende standhouders uit Nederland, Duitsland en België bieden zowel nieuwe als gebruikte elektronica aan, waaronder antennes, kabels, meetapparatuur, voedingen, transceivers, portofoons, losse onderdelen, computers, laptops, componenten, accessoires, Arduino, Raspberry Pi, shields en diverse extra’s.

Daarnaast is er ook een ruim aanbod aan ledverlichting, ledstrips, zaklantaarns, telefoonladers, gereedschap en andere items beschikbaar. Deze markt voldoet aan de behoeften van radiohobbyisten en zelfbouwers.

De markt begint om 09:00 uur en duurt tot 15:00 uur, met een entree van 4 euro. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar op de parkeerplaatsen van het MFC, op 250 meter afstand van het zwembad de Hokseberg en het sportpark Schenk.

Misschien ook interessant
NieuwsRadiomarkten

Radio- Elektronica en Techniekmarkt op 6 september te Bladel

NieuwsRadiomarkten

45e Radio vlooienmarkt te Rosmalen afgelast

Nieuws

Radiomarkt op 30 mei tijdens VRZA Radiokampweek

Nieuws

44ste Landelijke Radio Vlooienmarkt 2019 staat voor de deur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *