NieuwsRadiomarkten

Radiomarkt `t Harde op 25 februari 2023

Op zaterdag 25 februari 2023 zal de Elektronica Vlooienmarkt van de afdeling Noord Oost Veluwe van de Vereniging voor Experimenteel Radio Onderzoek (VERON) voor de 25e keer plaatsvinden.

De markt zal worden gehouden in de sporthal van het MFC Aperloo, die meer dan 1000 vierkante meter groot is en waar ruim 220 meter aan kramen zullen staan. Standhouders uit Nederland, Duitsland en België bieden zowel nieuwe als gebruikte elektronica aan, waaronder antennes, kabels, meetapparatuur, voedingen, transceivers, porto’s, losse onderdelen, computers, laptops, componenten, accessoires, Arduino, Raspberry Pi, shields en accessoires.

Er is ook een ruime keuze aan ledverlichting, ledstrips, zaklantaarns, telefoonladers, gereedschap en andere zaken. Radio hobbyisten en zelfbouwers zullen hier zeker hun slag kunnen slaan.

De markt begint om 09:00 uur en duurt tot 15:00 uur, met een entree van 4 euro. Gratis parkeergelegenheid is beschikbaar op de parkeerplaatsen van het MFC, op 250 meter afstand van het zwembad de Hokseberg en het sportpark Schenk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *