Nieuws

Stichting Radio Examens maakt nieuwe data bekend vervangende examens

De Stichting Radio Examens, kortweg SRE, heeft een tweetal nieuwe data vrijgegeven waarop vervangende examens worden georganiseerd. Door het coronavirus was het onmogelijk om de geplande examens door te laten gaan. Onder voorwaarden en met inachtneming van de corona maatregelen gaat de stichting weer nieuwe examens afnemen.

Op woensdag 17 juni wordt een examen te Assen georganiseerd, bedoeld voor kandidaten die op 13 mei hun examen zouden afleggen.
Op woensdag 24 juni zal in Nieuwegein een vervangend examen worden georganiseerd, ditmaal voor de kandidaten die op 25 mei in Vlaardingen examen zouden doen. De verplaatsing naar Nieuwegein betekent voor een aantal deelnemers langere reistijd, de locatie in Vlaardingen had op korte termijn geen plaats voor het examen. Voor wie een F-examen wenst te doen, er zijn op 24 juni nog enkele plaatsen vrij!

Deelnemers aan het examen ontvangen twee weken voor het examen aanvullende informatie over de geldende maatregelen. Een van de maatregelen die de SRE wel bekend heeft gemaakt is dat de locaties alleen toegankelijk zullen zijn voor medewerkers van de stichting en de examenkandidaten. Vertegenwoordigers van de verenigingen, opleiders of steun van thuis worden gevraagd ook thuis te blijven.

Misschien ook interessant
Nieuws

Opgave 39 van novice-radiozendexamen 10 januari voor iedereen goedgekeurd

Uit de bladen

electron juli 2017

Nieuws

Stichting Radio Examens vernieuwd eigen website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *