Nieuws

VINCENT VAN GOGH – PA125VVG

Door diverse zendamateurs van de VERON Afdeling 54 – Etten-Leur wordt vanaf maandag 11 mei 2015 tot en met zondag 7 juni 2015 de speciale call PA125VVG in de lucht gebracht in verband met het Vincent van Gogh 2015 jaar.

Vincent van Gogh was een Nederlandse kunstschilder en een van de grote kunstschilders van de 19e eeuw. Zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunstvorming die het negentiende eeuwse impressionisme opvolgde.
Hij is geboren op 30 maart 1853 te Zundert in Nederland en overleden op 29 juli 1890 te Auvers-sur-Oise in Frankrijk. Ook heeft Vincent van Gogh enige tijd gewoond in de gemeente Etten-Leur.
Enkele beroemde schilderijen zijn o.a.: Zonnebloemen – De Aardappeleters – Slaapkamer te Arles.

Wij zullen tijdens de bovengenoemde periode met de speciale call PA125VVG QRV zijn op alle HF/VHF banden en in verschillende modes.

Van alle gemaakte verbindingen met de speciale call PA125VVG zullen wij een speciale QSL kaart sturen via het QSL bureau. LOTW en EQSL zullen niet gebruikt worden.
Het is ook mogelijk om direct een QSL kaart te sturen:
Stuur uw QSL kaart direct voor Nederland met SASE of een SAE met 2 dollar (geen IRC coupon, die zijn niet geldig in Nederland), naar de QSL manager:
Chris Baeten, PA1CPA
Meidoornlaan 35
4871 TA ETTEN-LEUR
Nederland

 

meer info: http://www.qrz.com/db/pa125vvg