Uit de bladen

BDXC Bulletin juni 2019

Het BDXC Bulletin van juni 2019 is verschenen, het magazine van de Benelux DX-club bestaat uit DX nieuws, en verschillende korte en lange artikelen. Zo vinden we propagatie voorspellingen en kort nieuws van de leden.

Onder het kopje op de middengolf zien we dat je best ook eens portabel kunt luisteren. Weg van alle stoorbronnen hoor je dan stations die je normaliter niet zou ontvangen. RTE Radio blijft nog zeker 2 jaar in de lucht op 252 kHz. Diverse stations stoppen en er komen ook weer nieuwe stations op de lijst bij.

Over portabel naar buiten gesproken, op 15 juni staat tussen 18:30 en 20:30 een luisteravond gepland bij De Nieuwe Molen in Naarden. Het doel is om mensen te enthousiasmeren voor de hobby. Er staat ook een dag in juli gepland waarop men de hobby wil promoten, hiervoor dient men zich even aan te melden. Verder ook nog het ASTRON opent eerste Open Science Hub in Dwingeloo.

In het Utility Panorama dit keer hoe het Sonatrach netwerk in elkaar steekt. BDXC Bulletin is een uitgave van de Benelux DX-club, lid worden kan al vanaf 18 euro.

Misschien ook interessant
Uit de bladen

BDXC Bulletin juni 2021

Uit de bladen

BDXC Bulletin mei 2021

Uit de bladen

BDXC Bulletin april 2021

Uit de bladen

BDXC Bulletin maart 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.