Nieuws

35e Radio Onderdelen Markt te Assen

Volgend weekend 6 oktober staat er weer een radiomarkt op het programma en deze keer in Assen. De Radio Onderdelen Markt wordt voor de 35e keer georganiseerd. Op de markt zullen tal van standhouders hun waren verkopen van zelfbouw, onderdelen tot complete zenders.

De radiomarkt zal geopend zijn vanaf 9:30 uur tot omstreeks 15:00 uur aan de Burgemeester J.G. Legroweg 80 te Eelde. De toegangsprijs voor de markt bedraagt 3,50 euro, kinderen tot en met 13 jaar kunnen gratis naar binnen.

Persbericht: We hebben dit jaar besloten om onze Radiomarkt te houden op 6 oktober 2018. We hopen met deze datum weer tegemoet te komen aan de wensen van zowel de bezoekers als de standhouders.

 

Het wordt gehouden voor zendamateurs, luisterstations, geïnteresseerden in de Radio- en ATV techniek maar ook voor hobby enthousiasten op Computer gebied, Elektronica en zelfbouw. Aanvoer van nieuwe en gebruikte spullen zullen in ruime mate aanwezig in allerlei variëteit. We gaan ook weer stands inrichten waar demo wordt gegeven over de mogelijkheden met Radio, Elektronica, Mini PC’s, opleidingen en dergelijke. We rekenen weer op een grote opkomst. Tevens zal er weer voldoende ruimte zijn voor onderling QSO onder genot van een hapje en drankje.

 

De samenwerking met Vitalisvlooienmarkten is gecontinueerd. Hierdoor kunnen we de toegangsprijs houden op € 3,50. Dit geeft tevens toegang voor zowel onze Radiomarkt als ook de grootste Vlooienmarkt van het Noorden. Kinderen t/m 13 jaar gratis. De markt worden weer gehouden in de veilinghallen van Flowerdome in Eelde en wel aan de zijde van de ruime gratis parkeerplaatsen waar ook de gedeelde ingang met Vitalis is. De hal heeft een oppervlakte van 2500 – 3000 m2 is uitstekend verlicht / verwarmd en bevindt zich op ca. 12 km. ten noorden van Assen, en is direct aan de A28 gelegen.

Onze Radio markt is voor het publiek geopend van 9.30 tot maximaal 15.00 H. Adres; Burgemeester J.G. Legroweg 80, 9761 TD, EELDE.

 

Misschien ook interessant
NieuwsRadiomarkten

Radiomarkt `t Harde op 24 februari 2024

NieuwsRadiomarkten

Radio- Elektronica en Techniekmarkt op 6 september te Bladel

NieuwsRadiomarkten

45e Radio vlooienmarkt te Rosmalen afgelast

Nieuws

Radiomarkt op 30 mei tijdens VRZA Radiokampweek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *