Nieuws

DKARS wordt opgeheven voor nieuwe vereniging DARU

De stichting DKARS die de afgelopen vijf jaar actief is geweest gaat het stokje overdragen aan een nieuwe vereniging onder de naam DARU. Die afkorting staat voor Dutch Amateur Radio Union. In het laatste DKARS magazine laat het bestuur weten dat het bijna klaar is met de statuten en dat het dezelfde belangen en doelstellingen zal hebben als DKARS.

Dutch Amateur Radio Union

Tevens zal het BOAN (Bureau Ondersteuning Antenneplaatsing Nederland) dat de afgelopen vijf jaar onder de vleugels van DKARS heeft gefunctioneerd,  deel uitmaken van de nieuwe vereniging. Via een e-mail naar 2019daru@gmail.com kan je lid worden van de vereniging.

In het kader van de AVG geeft de vereniging aan dat DKARS donateurs zich opnieuw bij de DARU moeten aansluiten. Het lidmaatschapstarief zal 15 euro per jaar bedragen.

DKARS zal als stichting per 15 juni 2019 worden ontbonden en de activiteiten zullen worden gestaakt. Daarmee is de weg vrij voor de DARU om het stokje over te nemen. Ook zal de DARU een eigen magazine gaan uitgeven, secretaris en hoofdredacteur Peter de Graaf (PJ4NX/PA3CNX) neemt daarbij afscheid als hoofdredacteur. In het onderdeel “van de hoofdredacteur” bedankt hij alle stukjesschrijvers voor hun input de afgelopen jaren en een ieder die bij het magazine betrokken was. Peter hoopt ook alle DKARS Magazine lezers bij de DARU tegen te gaan komen.

Misschien ook interessant
Uit de bladen

DKARS Magazine april 2019

Uit de bladen

DKARS magazine januari 2019

Uit de bladen

DKARS magazine maart 2018

Uit de bladen

DKARS februari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *