Nieuws

Xiegu werkt aan nieuwe draagbare DDC/DUC transceiver

Xiegu werkt aan een nieuwe draagbare direct-sampling SDR transceiver. Dat laat het bedrijf weten via X (voormalig Twitter).

Volgens Xiegu is het een nieuwe generatie ultradraagbare kortegolfzender-ontvanger. Het maakt gebruik van geavanceerde RF-direct sampling-architectuur en is uitgerust met krachtige mogelijkheden. Het integreert rijke functies van belangrijke modellen en heeft een ingebouwde populaire functie voor externe netwerkbediening.

Dit apparaat is een zendontvanger met RF directe ontvangstarchitectuur en ondersteunt HF/50MHz-frequenties in volledige modus (TX/RX). Het is in staat om breedband FM-uitzendfrequentiebanden en luchtvaartfrequentiebanden te beluisteren. Het beschikt over een ingebouwde automatische antenne-afstemmer en ondersteunt netwerk externe bediening.

xiegu-ddc-duc-transceiver

De zendontvanger heeft verder een geïntegreerde staande golfscanner, een spraakpager en een modem voor vooraf ingestelde tekstberichten en automatische CW-oproepen. Standaard is het uitgerust met een TCXO interne klokbron voor hoge stabiliteit. Bovendien is het mogelijk om externe uitbreidingsapparatuur aan te sluiten om het frequentiebereik uit te breiden.

Bron: X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *