Uit de bladen

Verbinding maart 2015

De hobbelige weg naar een eerlijke tender, Het Chinese C2000.

Op alle punten heeft Hytera de tender rond C2000 gewonnen. In het kielzog pakten 2Way en Eurofunk hun onderdelen mee. Deze zege is een opvallende: internationaal wordt met argusogen gekeken naar de uitvoering. Nationaal liggen er echter nog genoeg uitdagingen, te beginnen met een bezwaar van KPN, Motorola en Koning & Hartman tegen dit besluit. Het gevecht begint nu pas, maar de weg tot nog toe was hobbelig.

Veel zorgen over voortgang LMO en meldkamers.

“Iedere meldkamer is kwetsbaar” De medewerkers in de meldkamers maken zich zorgen en ervaren veel onduidelijkheid over de transitie naar de Landelijke Meldkamer Organisatie. Dat blijkt uit het rapport “Meldkamers” en voortgang LMO.

DMR en LTE op de Tweede Maasvlakte.

APM Terminals Maasvlakte II, onderdeel van Maersk Group, heeft als doel de meest veilige terminal ter wereld te worden. Daarin speelt veilige communicatie in en rondom de haven een essentiële rol. Koning & Hartman leverde een zeer modern en veilig communicatienetwerk dat APM Terminals Maasvlakte II Rotterdam een stapje dichterbij haar doel laat komen. Het gehele terrein werd van een goede dekking voorzien dankzij een uiterst innovatief en betrouwbaar Zinwave DAS systeem.
Verder nog: Kort nieuws, Social media geven crisiscommunicatie nieuwe dimensie, Hoe om te gaan met social media? Richtlijnen voor hulpdiensten, Dag van de Veiligheidsregio: focus op de technotoekomst Andere tijden, nieuwe antwoorden, en nog veel meer nieuws.

meer info kijk op: http://www.verbinding.tv/

Misschien ook interessant
Nieuws

Ham Radio 2021 beurs geannuleerd: verbinding komt niet tot stand

Nieuws

Fotoreportage HAM Radio 2019 te Friedrichshafen

Uit de bladen

electron november 2018

Uit de bladen

Electron oktober 2018