Nieuws

VRZA Kagerland op 2 juli actief met PA6CASTLE

PA6CASTLE

Tijdens een velddag op zaterdag 2 juli zal de VRZA Kagerland de special callsign PA6CASTLE activeren. Een QSO met dit station zal worden bevestigd met een speciale kaart van de ruïne van Teylingen. Dit station kun je op alle amateurbanden tegenkomen.

PA6CASTLE

De VRZA Kagerland organiseert deze velddag om een leuke dag met andere zendamateurs te beleven en mensen kennis te laten maken met deze veelzijdige radiohobby. De gehele dag zullen er verbindingen gemaakt worden op diverse banden.

De velddag wordt gehouden op de voorburcht direct aan de slotgracht van de ruïne van Teylingen. Voor liefhebbers is er een rondleiding over deze ruïne verzorgd door de stichting Kasteel Teylingen. Ook zijn de nodige voorzieningen aanwezig op het terrein zoals sanitair, parkeergelegenheid en catering.

Het programma is nog in de maak maar zal binnenkort worden verspreid. Ook zoekt het bestuur nog amateurs die willen helpen bij onder andere: Antenne metingen, Demonstratie SHF / EHF, Amateursatellieten, Zelfbouw met bijvoorbeeld Arduino en meer. Interesse in het geven van een demonstratie, stuur dan een e-mail naar bestuur @ pi4kgl.org.

Misschien ook interessant
NieuwsRadiomarkten

Radiomarkt VRZA Radiokampweek op 29 april 2023

Nieuws

Herijking N-registratie: hoger zendvermogen en uitbreiding

Nieuws

Radiomarkt op 30 mei tijdens VRZA Radiokampweek

Uit de bladen

Electron februari 2018

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *